Tervetuloa Kokkolaan

Hei

Tervetuloa Kokkolaan SAKUilemaan!

SAKUstars-kulttuurikilpailut käynnistyvät tiistaina 17.4.2018 klo 13.00. Aikataulu löytyy http://www.sakustars.fi/2018/ohjelma-kilpailuaikataulu

Suuri osa kilpailijoista ja huoltajista on tulossa jo 16.4.2018 maanantaina. Tällöin ja seuraavanakin päivänä TULE ENSIN KISATOIMISTOON. Se löytyy KAMPUSHALLILTA, 2. kerros ja sieltä kun seurailee opasteita, niin perille kyllä pääsee. Kisatoimistossa ilmoittaudutaan ja saatte mukaanne iltapalan(maanantaina),  kisakassit, käsiohjelman, kisapassit ja jotain pientä yllätystäkin. 

Kisatoimistosta matka jatkuu joko omalla kuljetuksella, tai kisajärjestäjien tarjoamalla bussikuljetuksella ( maanantaina klo 15.00-22.00, 30 minuutin välein). majoituskohteeseen Hyvinvointikampukselle, Terveystie 1. Suosittelemme järjestäjän kuljetusta koska Terveystiellä on heikosti tilaa linja-autoille (ei juuri lainkaan). 

MAJOITUSKOHTEESSA TURVALLISUUSINFOT klo 20 ja 21 !!! Niihin osallistuminen on erittäin tärkeää. 

Tämän tiedotteen liitteenä löytyy sähköinen versio käsiohjelmasta joka sisältää paljon tietoa tapahtumasta mm. tärkeät puhelinnumerot, kartan jne. Kannattaa jo etukäteen tutustua.

Tulemme ensi viikolla julkaisemaan tarkemmat aikataulut lajikohtaisesti josta löydätte omat ryhmänne ja esiintymisajat. Harjoitteluaikaa sekä tutustumista kisapaikkoihin on tarkoitus toteuttaa tiistaina ennen kisojen alkua. Toki osasta lajipaikoista löytyy omat harjoitusitilatkin. Näistäkin julkaisemme ensi viikolla aikataulua ja tietoa. 

Toivomme kaikille mukavaa kisanodotusta ja nyt vielä ehtii omia suorituksiaan treenata kisakuntoon. TSEMPPIÄ!!!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA

Teemu Haapaniemi

Projektipäällikkö

LiiteKoko
SAKUstars_KasiohjelmaNETTIVERSIO.log_.pdf9.99 Mt
Groups: