KILPAILUKUTSU

SAKUstars 2018 kilpailukutsu  

 

SAKUstars on valtakunnallinen ammattiin opiskeleville järjestettävä kulttuurikilpailu.  SAKUstars 2018 järjestetään Kokkolassa 17.-19.4.2018  

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville suorituksille. Mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu!   

 

Ilmoittautuminen

 

Ennakkolajeihin ilmoittautuminen päättyy 9.2.2018

Livelajeihin ilmoittautuminen päättyy 9.3.2018.  

Huomioithan että jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.  

SAKUstars-kilpailuihin voivat osallistua kaikki SAKU ry:n jäsenyhteisöjen oppilaitosten opiskelijat. Kilpailijan on oltava kilpailuaikana opiskelijarekisterissä läsnäolevana.  

Oppilaitoksilta veloitetaan osallistumismaksut seuraavasti:  

Ennakkolajit 18€ + alv/työ 
Kisapassi 35€ + alv/kilpailija  

Ilmoittautuminen tapahtuu SAKU ry:n lmoittautumisjärjestelmässä: sakury.net/ilmo/

Opiskelijat ilmoittautuvat kilpailuun oman oppilaitoksensa yhteyshenkilön kautta keskitetysti. Jäsenyhteisöjen kulttuuriyhteyshenkilöllä on tunnukset SAKU ry:n ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautumisjärjestelmän sulkeuduttua ilmoittautumiset ovat sitovia.  

Mikäli oppilaitoksellanne ei ole tarvittavia tunnuksia ilmoittautumisjärjestelmään, ota yhteys: terhi.lehmussaari@sakury.net

HUOM! Tilaisuus esitetään suorana videolähetyksenä osoitteesta live.limetv.fi Tarkempi lähetysaikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Lisäksi videoista koostettuja tallenteita voidaan jakaa myös SAKU ry:n facebookissa ja instagram-tilillä.  

Osallistumalla SAKUstars2018-kilpailuun, katsotaan, että kilpailija antaa suostumuksensa tallenteiden kuvaamiseen sekä esittämiseen youtube, ww.limetv.fi, facebook ja instagram-palveluissa.  

Yhteystiedot  

Teemu Haapaniemi
projektipäällikkö
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
Närvilänkatu 8
67100 KOKKOLA  

Groups: