Tervetuloa Kuopioon! Viime hetken muistutuksia

Kisatoimistosta terveisiä;

kisareppuja täytetään, avajaisia aikataulutetaan, viimehetken rekrytointeja avustaviin tehtäviin tehdään, huoltajien- ja kilpailijoiden illan ohjelmaa viimeistellään, juontajien asuja sovitellaan, jotta kaikki olisi valmista, kun starat saapuvat.

Kisahuoltaja, toivomme Sinulta ennen tapahtumaa

Tulosta mukaasi lista kilpailijoistasi ja heidän puhelinnumeroistaan. Listan voi tulostaa suoraan ilmoittautumisjärjestelmästä. Pyydämme Sinua vielä varmistamaan nimien oikeinkirjoitus ja puhelinnumerot.

Ohjeista kilpailijasi tarkistamaan kisasivuilta oman lajinsa aikataulu ja pakkaamaan mukaan lajissa tarvittavat siveltimet, soittopelit, piuhat ja tanssikengät. Muistuta koulumajoituksessa yöpyviä pakkaamaan matkaan myös makuupussi ja tyyny.

Kerro kilpailijoillesi, että kyseessä on ehdottomasti päihteetön tapahtuma ja päihtynyt kilpailija voidaan lähettää omalla kustannuksellaan kesken kilpailujen kotiin.

Muistutathan kilpailijoita myös ottamaan mukaan tarvittavat henkilökohtaiset lääkkeet sekä mahdollisesti tarvittavat särkylääkkeet. Tapahtumapaikalla ensiapu on lääkkeetön.

Kisapaikalle saavuttuasi

Käy ilmoittamassa itsesi ja kilpailijasi kisatoimistossa, Presidentinkatu 3.

Palauta toimistoon päivitetty ja allekirjoituksellasi varustettu lista kilpailijoista ja heidän puhelinnumeroistaan.

Saat kisatoimistosta kaikille kisapassit, kisaoppaat, ruokaliput (lounas, päivällinen, iltapala), Kuopion keskustan kartan ja kisareput.

Luokkamajoitukseen tulevat ohjataan kisatoimistosta Savon ammatti- ja aikuisopiston Sammakkolammentie 2 koulutusyksikköön.

Tapahtuman aikana

olet vastuussa omista kilpailijoistasi!

Pidä puhelin ulottuvillasi ja valmistaudu siihen, että tarvittaessa otamme yhteyttä, vaikka keskellä yötä. Soitamme toki vain hätätapauksessa. Huolehdi, että kilpailijasi löytävät oikeat kilpailupaikat. Kisatoimiston ja infopisteiden henkilöstö on Sinua varten, kysy jos jokin asia askarruttaa sinua.

Näytöslaji kampauskoru

Kilpailupaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Sokoksella, Kuopion torin laidalla, Haapaniemenkatu 24 – 26.  Ilmoittautuminen 2. kerroksessa, liukuportaiden yläpäässä klo 13.45 – 14.00. Kilpailu alkaa 14.30 ja päättyy klo 16.30. Kampauskorun aihe on Sata lasissa. Kilpailun aikana yleisöllä on mahdollisuus äänestää parasta kampauskorua. Yleisön suosikki palkitaan tuotepalkinnolla.

Avajaiset Kuopion Musiikkikeskuksessa


SAKUstars 2017 avajaiset pidetään Kuopion Musiikkikeskuksessa. Juhlapaikka sijaitsee 10 min kävelymatkan päässä Presidentinkatu 3:sta, os. Kuopionlahdenkatu 23. Avajaisiin siirrytään koululta jalkaisin. Samoin kuin takaisin koululle iltapalalle ja RAP kilpailua seuraamaan. Oppilaitoksen linja-auto kulkee Musiikkikeskukseen, mutta se on tarkoitettu pääasiassa niille kilpailijoille ja toimitsijoille, joiden tehtävät päättyvät vasta klo 18.00 jälkeen, sekä RAP-kilpailijoille.

 

Linja-autojen parkki

Linja-autoille on varattu parkkipaikka Tasavallankadun ja Tehdaskadun välissä olevalla tontilla. Oheisessa kartassa merkitty vihreällä ympyrällä.

 


Tervetuloa!

Sirpa, Tiina, Jaana, Ludmila ja Tuomas

SAKUstars 2017, Kuopio kilpailutoimistosta

Groups: