Ilmoittautumisaikaa on jatkettu ja muuta tärkeää!

Täällä Kuopiossa huomattiin, että talvilomat sotkivat hieman ilmoittautumisia SAKUstars livelajeihin. Päätimmekin jatkaa ilmoittautumisaikaa vielä 15.3. saakka, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Rakennamme juuri ennakkotöiden näyttelyä nettiin. Palkitut ennakkotyöt ovat nähtävänä myös livenä tapahtuman aikana Savon ammatti- ja aikuisopiston Presidentinkatu 1 aulassa.  Ennakkotyösarjojen mitalit jaetaan kisojen avajaisissa 25.4. klo 19.00. Ilmoittakaa seremoniavastaava Miia Moilaselle 10.4. mennessä (miia.B.moilanen@sakky.fi) tulevatko teidän oppilaitoksenne ennakkotyömitalistit mukaan avajaisiin. Varaamme palkituille kisapassien lisäksi parhaat paikat Kuopion Musiikkikeskuksen lavan edestä.

Kilpailuaikataulut ja esiintymisjärjestykset pyritään saamaan nettiin maaliskuun aikana. Tarkistakaa vielä, että omat opiskelijanne löytyvät oikeiden sarjojen kohdalta. Pyrimme huomioimaan esittämiänne toiveita esiintymisvuoroista.

Olettehan nyt huomanneet, että musiikkilajeihin on tullut muutoksia, esimerkiksi yksinlaulussa ja ryhmälauluissa ei ole järjestäjän toimesta säestystä. Paikalla on sähköpiano, joten kilpailija voi tuoda oman säestäjän tai säestää itseään. Bändisolisti kilpailuun on ilmoittautumisen yhteydessä kerrottava esitettävä kappale – kappaleet löytyvät nettisivulta.

Savon koulutuskuntayhtymä ja Kuopion kaupunki tarjoaa kisahuoltajille illanvieton ke 26.4. klo 21.00 alkaen Presidentinkatu 1, opiskelijaravintola Kisällissä. Pyydämme ennakkoilmoittautumiset 12.4. mennessä Tiina Tengvall, tiina.tengvall@sakky.fi tai sakustars2017@sakky.fi p. 044 785 3500.

SAKUstars2017 kisatoimistosta tervehtien!

Sirpa&Tiina
SAKUstars 2017

Groups: